Dinsdag

Vanochtend begonnen we met een ietwat speciale ochtendgymnastiek, namelijk oefenen met het inpakken van de tas en de slaapzak. Bij de een was het meer een succes dan bij de ander, maar het resultaat was er wel naar. Zeker twee uurtjes was de kajuit redelijk opgeruimd. Maar goed zoals een wijs man vandaag zei: een opgeruimde slaapzaal hoort niet bij een scoutingkamp.

Maar goed, verder naar de orde van de dag. Vanochtend zijn we met een kleine omweg naar het centrum(pje) van Lelystad toe gefietst. Voorafgaand hebben we de kampshirts uitgedeeld zodat iedereen goed te herkennen was. In het dorp gingen de bemanningsleden op zoek naar een ansichtkaartje voor het thuisfront.

Die kaarten zijn hier vol geschreven en gaan morgenochtend op de bus, dus die kunt u donderdag verwachten. Voor de rest was er vandaag veel ruimte voor kleine spelletjes. Zo hebben we een pingpongtoernooitje gespeeld, is er geweerwolfd in de kajuit en werd er weer hard gewerkt aan het kamplied en de kantkrant.

We hadden weliswaar een avondspel beloofd(aan jullie), maar vanwege het slechte weer hebben we het programma omgegooid. Daardoor was er vanavond filmavond en is het nachtspel verplaatst naar de droge(!) nacht van morgen.

1

Ochtendgym met….. Dion en Martijn.

0

Verzamelen in het centrum.

2

Poseren in de nieuwe shirtjes.

3

’s Middags een klein pingpongtoernooitje.

4

Weerwolven in de kajuit.

5

Of gewoon een giechelkwartier.

6

Kaartje schrijven.

7

Werken aan de kampkrant.

9

En Pocahontas ter afsluiting.

Advertenties

Een gedachte over “Dinsdag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s